access

Nyckelfritt i hela verksamhetenSlipp nyckelstrulet

Med Lockitron låssystem kan du för alltid glömma strulet med borttappade nycklar, nya kopior, återkallande av nycklar, byte av lås, omprogrammering av nyckelkort etc etc. Bjud in nya användare med ett par knapptryck, oberoende av var du eller mottagaren befinner er. Ta bort en användare på ett ögonblick. Tidsbegränsa tillgången till ett visst utrymme eller för vissa användare.


Full kontroll från Webb och Mobiltelefon

Har kollegan förlorat sitt nyckelkort? Lås upp dörren var du än befinner dig i världen genom vårt webbdashboard, iOS eller Android app. Bjud in vänner, kollegor och gäster till att få temporär eller permanent tillträde.

Direktanslutning för tillförlitlighet

Lockitron Access ansluts direkt till dörrar och portar med elektriskt styrda lås eller till det existerande passerkontrollsystemet. En Ethernetanslutning säkerställer stabil Internetuppkoppling.

Fungerar över allt

Lockitron Access fungerar med 110V eller 230V växelström över hela världen. Lockitron Access är perfekt för företag som vill låta dörren stå olåst under arbetstid med låst resten av dagen.


DET ENKLA KONTORET

Släpp in kollegor utan nyckelkort

Oroa dig inte för att hantera fysiska nycklar till ditt kontor längre. Med Lockitron Access kan du dela ut och återkalla tillgång på ett ögonblick. Kompatibelt med både iOS och Android. Dessutom har vi en mobil webbsida som tillåter plattformsoberoende access, vilket gör att du inte behöver tänka på vilka smartphones dina anställda har. Till skillnad från otympliga nyckelkortssystem kan du när som helst och var som helst hantera tillgång till alla kontorets lokaler genom Lockitron Dashboard.OPTIMERA ARBETSPLATSEN

Lös nyckelproblemet i ditt kontorshotell

Bekymra dig inte mer för att dela ut nycklar till hyresgäster. Aldrig mer en borttappad nyckel eller avmagnetiserat nyckelkort. Med Lockitron Access kan du dela ut tillgång till medarbetare och hyresgäster för en timme, en dag eller så länge som det behövs. Full koll på vem som kommer och går. Med Lockitron API kan du integrera med andra administrationssystem.

FÖRENKLAD DRIFT

Dela tillgång till avlägsna platser oavsett var du är

Hantera access till känsliga tillgångar och avlägsna lokaler utan massiva nyckelringar och lättkopierade koder. Sista minuten ändringar i arbetsscheman eller vikarier i arbetslaget innebär inte längre förseningar för att de inte kunde få nycklar i tid. Tillsammans med mobil uppkoppling och batteribackup, kan Lockitron Access användas praktiskt taget överallt.
ALDRIG MER UTELÅST

Enkel access till lägenheter och gemensamma utrymmen

Komplettera hyresfastighetens porttelefon med Lockitron Access och dela tillgång till gemensamma lokaler 24/4 direkt från mobilen, surfplatta eller laptop. Inga fler utryckningar kl 3 på morgonen för att släppa in hyresgäster som tappat bort sina nycklar. Lockitron Access kan kombineras med Lockitron Bolt på enskilda lägenhetsdörrar för att ge fullständig nyckelfri access i hela fastigheten. Båda systemen kan användas tillsammans och parallellt med existerande passerkontrollsystem eller som en självständig ersättning.INTEGRATION

Fristående anläggning eller komplement till existerande system

Har du redan ett passerkontrollsystem installerat? Du kan enkelt lägga Lockitron Access på toppen av din befintliga lösning. Dela ut nyckelkort till anställda och Lockitron mobil access till tillfälliga medarbetare, servicepersonal och besökare. Lockitron Access kan vanligtvis anslutas till REX eller AUX-ingången på de flesta kontrollpaneler och styrsystem på bara ett par minuter. Skiack gärna bilder till oss på sales@lockitron.se av kontrollpanelen eller styrenheten till ditt existerande accesssystem och de dörrar som ska anslutas, för mer information om kompatibilitet etc.

Lockitron till hela verksamheten

Lockitron är perfekt för hyres- eller bostadsrättsfastigheter, kontor, verkstäder, utbildningsverksamhet, föreningar – helt enkelt, alla verksamheter med många användare.


Kontakta oss för mer information

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Anslutningar: Ethernet (RJ45), Bluetooth 4.1
Reläer: 20V / 5A, 1.5mm skruvplintar
Arbetstemperatur: 0° till 70° C
Strömförsörjning: 5V DC Micro USB, 2.0A rekommenderas
Mått: 34 x 34 x 34 mm (L x B x H)
Vikt: 250g
Certifieringar: RoHS, CE, FCC
Säkerhet: Online Banking Standard

Centraliserad hantering

Administratörer till Lockitron Access kan lätt kontrollera så många dörrar som krävs från en webbläsare eller mobiltelefon. Du kan när som helst, och var som helst, enkelt kontrollera status för alla dörrar i en fastighet och omedelbart skicka kommando för att låsa önskade enheter.

Full användarkontroll

Du kan dela och återkalla tillgång till systemets olika låsenheter på permanent eller temporär basis direkt från din webbläsare. Gästkonton kan enkelt utfärdas eller återkallas. Aktivitetsloggar visar exakt när dörrarna låstes eller låstes upp och av vem.Kompatibel med alla mobiltelefoner

Lockitron Access fungerar med Lockitron’s appar för iOS och Android. En mobil webbsida tillåter användare av andra operativsystem, exempelvis Windows Phone och Blackberry, att låsa och låsa upp. En valfri tilläggstjänst gör det dessutom möjligt att låsa upp dörren med SMS-meddelande,


Sömlös applikation med Bolt, Keypad och Bridge

Lockitron Access integrerar direkt med Lockitron Bolt, Keypad och Bridge i en miljö med blandad hårdvara, Det betyder att du kan installera Lockitron Bolt på dörrar som inte har elstyrda lås och Lockitron Access på entrédörrar, portar och grindar som har elstyrda lås.detta behöver du

Lockitron Access kräver bredbandsanslutning med Ethernetkabel och trådbunden anslutning till dörrens lås eller passersystemets kontrollpanel. Ta en titt på installationsmanualen
BEHÖVER NI HJÄLP?

Vi rekommenderar att Lockitron Access monteras och ansluts av en professionell installatör. Vi hjälper er gärna att hitta en installatör nära er.


FAQ

Har Lockitron Access Sense-funktion?
Hur är Lockitron Access jämfört med Lockitron Bolt?
Fungerar Lockitron Access tillsammans med Ring Video Doorbell eller IFTTT?
Fungerar Lockitron Access på grindar utomhus?
Har ni bulkpriser på Lockitron Access?
Kan jag använda en WiFi-brygga om det inte finns någon Ethernet tillgänglig där jag behöver installera Lockitron Access?