Nu öppnar vi dörren till det smarta hemmet


av Joakim Palm 08 September, 2016

Nu bygger vi lager för att kunna förse Sverige med det smarta låset direkt från Silicon Valley: Lockitron! Inom några få dagar är vi redo att rulla ut Lockitron Bolt och Bridge. Nu kan du slippa nyckelstrulet och ha full koll på vem som har tillgång till ditt hem och när. Det bästa är att det är så enkelt. Allt från installation till användande präglas av att vara smart och smidigt. Och dessutom är det kul.

Bolt installeras enkelt – av dig själv – på insidan av din dörr. Där sitter det säkert för väder och vind, och utan risk för åverkan. Lockitron Bolt ersätter vredet på din dörr. På utsidan ser dörren ut precis som vanligt. Och din gamla nyckel funkar fortfarande – även om du inte kommer att behöva den mer!

Lockitron app laddar du ner gratis till iOS eller Android. Appen kopplar upp mot Bolt via Bluetooth Low Energy, vilket garanterar snabb, säker och energisnål användning – de 4 AA-batterierna som driver Bolt varar 6-12 månader. I appen har du koll på allt – när som helst, var som helst.

Med Lockitron Bridge kan du kontrollera din dörr oavsett var du befinner dig i världen. Bridge fungerar, precis som det låter, som en brygga mellan Internet och ditt lås. Bridge ansluter helt enkelt till ditt WiFi-nätverk och kopplar upp mot Bolt via Bluetooth. Med Bridge kan du när som helt och var som helst se om din dörr är låst eller olåst. Praktiskt t.ex. när du behöver släppa in hantverkaren trots du inte är hemma.

Lockitron är utvecklat med säkerhet i centrum. All kommunikation är krypterad i flera lager och håller samma höga klassning som online-banker.

Med funktionen Sense kan Lockitron låsa upp dörren automatiskt för dig när du kommer hem. Lockitron påminner dig också att låsa dörren om du åkt hemifrån utan att komma ihåg det. Du kan också få meddelande i din telefon när barnen kommer hem från skolan. Eller när din granne, som vattnar blommorna under din semester, lämnade ditt hem och låste.

Lockitron är helt enkelt ett smart lås som öppnar dörren till ditt smarta hem!
Joakim Palm
Joakim Palm

Författare
Också i Blogg

Lockitron familjen har fått tillökning
Lockitron familjen har fått tillökning

av Joakim Palm 01 September, 2017

Läs mer

Möt Lockitron på Bomässan i Halmstad Arena 28-30 oktober
Möt Lockitron på Bomässan i Halmstad Arena 28-30 oktober

av Joakim Palm 24 Oktober, 2016

Läs mer